Cuvânt Înainte

În ultimii ani am fost mult mai implicată în activități de natură socială. Momentul în care am devenit mamă a fost o schimbare majoră pentru mine, nu doar ca stil de viață, ci și ca mentalitate în ceea ce privește societatea. Am descoperit greutățile părinților din toate mediile sociale, deoarece fiica mea merge la o grădiniță obișnuită, de stat, dar am descoperit și neajunsurile copiilor din ziua de azi. Încă din prima perioadă a noii mele vieți de părinte, am descoperit că pot să trec peste multe, însă suferința celor mici nu mă poate lăsă rece. Am fost mereu empatică la viață grea și plină de neajunsuri a seniorilor din România. Am doi părinți acasă, ajunși la 80 de ani acum. Știu care sunt neputințele lor, altele decât cele fizice!

Participa activ la schimbare

Petiții online

1Statele Uniunii Europene doresc să definitiveze modelul unui pașaport de vaccinare pentru a facilita circulația liberă a cetățenilor în spațiul european. Se vehiculează tot felul de variante și tot felul de idei. Medical vorbind, un document de călătorie care să nu discrimineze nicio categorie de cetățeni ar trebui să cuprindă soluții pentru cele trei situații sanitare și de sănătate în care s-ar putea afla o persoană la un moment dat: neinfectată, vaccinată sau autoimunizată. 

50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este studiată și utilizată de peste 25 de ani. La sute de milioane de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, în zeci de ani, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este foarte bine cunoscut?!

Toți elevii din Sectorul 1 ar trebuie să beneficieze zilnic de o masă caldă la școală. Considerăm că în afara ajutorului substanțial pe care masa caldă zilnică o oferă familiilor nevoiașe, toți copiii trebuie să învețe să mănânce corect, să aleagă cele mai sănătoase alimente, să cunoască beneficiile tuturor legumelor, să afle din timp toate capcanele alimentației dezordonate de tip fast food.

 

Secolul vitezei se manifestă nu doar în ascensiunea noastră profesională, ci și în creșterea incidenței bolilor maligne și a altor afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. Dacă în urmă cu două decenii puțini ar fi crezut că alimentația tot mai accesibilă și mai atrăgătoare, ne poate îmbolnăvi, astăzi lucrurile sunt clare, bazându-se pe cercetările oamenilor de știință ...